Kia Niro Plug-in Hybrid (PHEV)

Kia Niro Plug-in Hybrid (PHEV) kombinerer en crossovers alsidighed og designmæssige appeal med optimal brændstofeffektivitet og miljøvenlighed. Med den nye Plug-in Hybrid vil du opleve et helt nyt niveau af effektivitet og rækkevidde med den avancerede plug-in hybrid-teknologi. Forskellen på Niro Plug-in Hybrid og Hybrid-varianten af Niro-familien er, at batteriet i denne plug-in-hybrid kan oplades. Er du miljøbevidst, er Niro PHEV et oplagt bilvalg for dig.

Er du mere til elbil? Intet problem! Kia Niro fås nemlig også som elbil - nemlig Kia e-Niro. Du kan læse mere om Kia e-Niro her.

Plug-in Hybrid teknologi

Den nye Niro Plug-in Hybrid leveres med en 1,6 benzinmotor og en elmotor, og tilsammen har de to motorer en kombineret motorkraft på 141 hk. Kia Niro PHEV har en elektrisk rækkevidde på hele 58 km, og på de længere ture gør bilen brug af benzinmotoren.

Det er nemt at oplade plug-in-hybriden, da den både kan oplades via offentlige ladestationer eller derhjemme via en wallboks. En fuld opladning af batteripakken tager ca. 2 timer og 30 minutter, hvis du anvender en offentlig ladestation eller en wallboks med 230 V og 16A.

Du kan nemt skifte mellem el- og hybriddrift, og hvis batteriniveauet er lavt, skifter systemet selv automatisk til hybriddrift, hvor begge energikilder driver bilen.

 

Innovativ køredynamik

I Kia Niro PHEV får du en 6-trins dobbeltkoblingsgearkasse og to køreprogrammer Eco og Sport, som du nemt kan skifte imellem. Derudover er plug-in-hybriden udstyret med en Coasting Guide, som fortæller, hvornår du bør slippe speederen før et sving.

Bilen er udstyret med teknologi, der hjælper dig med at få den mest optimale køreeffektivitet. En forudseende reguleringsteknologi registrerer, hvornår du skal køre op eller ned af bakke og tilpasser ud fra dette bilens køreindstilling for at få maksimal effektivitet.

 

Moderne og komfortabel kabine

Der er god plads i den nye Kia Niro Plug-in Hybrid, og den rummelige kabine er spækket med features, der optimerer komforten og fleksibiliteten. Den relativt lange akselafstand samt de korte overhæng foran og bagpå sikrer, at alle passagerer kan nyde godt af den gode kabineplads. Bagagerummet har en kapacitet på 324 liter, og har du brug for mere plads, kan du folde 60:40 splitbagsædet ned.

Niro PHEV er desuden udstyret med en række sikkerhedsfunktioner som eksempelvis automatisk nødbremse, der hjælper med at undgå eller reducere effekten af en kollision, intelligent fartpilot, der automatisk tilpasser hastigheden, så du har en sikker afstand til forankørende samt vognbaneassistent, der advarer dig, hvis du er ved at forlade vognbanen.

 

Udstyrsvarianter

Kia Niro Plug-in Hybrid findes i flere forskellige udstyrsvarianter. Tryk på knappen herunder for at læse mere om Kia Niro Plug-in Hybrid.

   

KIA 7 års garanti

Med KIA får du

  • 7 års garanti / maks 150.000 km
  • 5 års lakgaranti / maks 150.000 km
  • 12 års gennemtæringsgaranti / km ubegrænset

 

Anmeldelser af KIA Niro Plug-in Hybrid

Kia Niro Plug-in Hybrid er Danmarks mest solgte opladningshybrid.”
-  Bilmagasinet (Læs anmeldelsen her)


Kia Niro PHEV er en gennemarbejdet opladnings-hybrid med god plads til familien, fornuftig rækkevidde på el, ’smooth’ kørsel i hverdagen og lav pris i forhold til de få konkurrenter på markedet.
- Hvilkenbil (Læs anmeldelsen her)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet