Kia Niro Hybrid

Kia Niro er Kias første hybridmodel, hvor en crossovers praktiske egenskaber kombineres med en effektiv, ny hybriddrivlinje, så brændstoføkonomien holdes nede. Bilen er et oplagt valg for dig, der tænker på miljøet, og som også sætter pris på køreglæde. Med KIA Niro får du rummelighed, alsidighed, en hightech-kabine samt moderne sikkerhedsudstyr.

Kombineret crossover og hybrid

Kia Niro er skabt som crossover og født som hybrid. Niro har en atletisk profil med aerodynamiske og skarpe, moderne linjer. Brede, store ruder, øget frihøjde, signaturkølergrill samt betagende forlygter kendetegner Kias crossover-hybrid.

Niro Hybrid er udstyret med et parallelt hybridsystem, som skifter mellem at køre på benzin, el eller en kombination af begge. Med hybridplatformen får du en bil, der bruger opbremsninger til at lagre energi, og den sætter i gang uden at bruge brændstof eller udlede emissioner. Når du kører i en hybridbil, reducerer du dine brændstofudgifter og CO2-emissionerne markant. Du vil også opleve, at bilen er mere støjsvag.

 

Maksimal komfort

I Niros rummelige kabine vil du opleve en perfekt balance mellem teknologi og komfort. Der er god benplads til alle, takket være den forholdsvis lange akselafstand, samt god skulderplads grundet det brede karosseri og den høje loftshøjde. Faktisk kan både fører og passagerer på forsædet nyde klassens bedste benplads og loftshøjde.

Da batteriet er gemt væk under bagsæderne, får du en bagagerumskapacitet på hele 427 liter. Har du brug for mere plads, kan det nedfældbare 60:40 splitbagsæde klappes ned, så du får en bagagerumsvolumen på 1.425 l.

 

Intelligente sikkerhedsteknologier

Hybrid-bilen sikrer en køreoplevelse af høj klasse, hvor sikkerheden er i top. Kia Niro har et karrosseri, der er fremstillet af avanceret ultrahøjstyrkestål, og der er som standard syv airbags.

Hybridbilen er blandt andet udstyret med sikkerhedsfunktioner som et automatisk nødbremsesystem, der kan registrere en potentiel kollision og bremse automatisk for at undgå eller reducere effekten heraf, vejbaneassistent der registrerer og reagerer, hvis du begynder at forlade din vognbane, samt intelligent fartpilot, der automatisk tilpasser bilens hastighed, så du kan opretholde en passende afstand til den forankørende.

 

Udstyrsvarianter

KIA Niro Hybrid findes i flere forskellige udstyrsvarianter, som du kan læse mere om ved at trykke på linket herunder.

   

Kia 7 års garanti

Med KIA får du

  • 7 års garanti / maks 150.000 km
  • 5 års lakgaranti / maks 150.000 km
  • 12 års gennemtæringsgaranti / km ubegrænset

 

Anmeldelser af Kia Niro

Kia er kommet med på hybridbølgen. Niro er en moderne crossover, der kombinerer plads og teknik på en interessant måde.”
-  FDM/Motor (Læs anmeldelsen her)

Den er diskret, og du kan på ingen måde se på den, at der gemmer sig hybridteknik under hatchbackkarrossen.
- Bilmagasinet (Læs anmeldelsen her)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

Videogennemgang af Kia Niro

Se vores videogennemgang af KIA Niro, hvor vi blandt andet kigger på motorrummet og bagagerummet, infotainmentsystem, kørecomputer, rattet, regenereringspedalerne, navigation, aircondition, kørsel i fuld el og kørsel i hybrid samt hvordan du forbinder din telefon til bilen.