Kia e-Soul

KIA e-Soul er en ny og spændende elbil. Bilen har en rækkevidde på op til 452 km på en enkel opladning. Med komfort, sikkerhed og fleksibilitet er KIA e-Soul den perfekte ledsager.

Den smarte elbil

Kia e-Soul har moderne linjer, friske farver og hightech-detaljer en bil som skiller sig ud fra mængden.

Bilen byder på masser af plads, komfort og teknologi. Eksempelvis har e-Soul en særlig stemningsbelysning der ændrer sig i takt med musikken. Læderindtrækket tilfører elegance til interiøret, hvor der også er opvarmede og ventilerede forsæder samt opvarmede bagsæder.

 

Gør hverdagen elektrisk

Slut med at lede efter tankstationer, slut med olieskift og støjende og vibrerende motorer. Med den nye Kia e-Soul får du i stedet lang rækkevidde med nem opladningsmuligheder.

Det store 64 kWh-batteri har en rækkevidde på op til 452 km på en enkelt opladning. Den mindre 39,2 kWh-batteripakke giver bilen en rækkevidde på op til 276 km.

Brug den kombinerede opladningstilslutning til normal opladning og lynopladning derhjemme eller ved en offentlig ladestation. Med et kombineret opladningssystem får du opladningshastighed fra 54 minutter. Du får ekstra komfort, fordi du kan programmere opladningen. Bilen har endda en vinterindstilling, som opvarmer batteriet og dermed gør det så effektivt som muligt.

 

Udstyrsvarianter

Kia e-Soul findes i flere forskellige udstyrsvarianter, som du kan læse mere om ved at trykke på knappen herunder.

   

Kia 7 års garanti

Med Kia får du

  • 7 års garanti / maks 150.000 km
  • 5 års lakgaranti / maks 150.000 km
  • 12 års gennemtæringsgaranti / km ubegrænset

 

 

Anmeldelser af Kia e-Soul

”Koreanske Kia er generelt dygtige til at lave elbiler, og er man i markedet for en elbil, der skiller sig ud fra mængden, er e-Soul værd at se nærmere på.
-  FDM (Læs anmeldelsen her)


Ny Kia e-Soul. Slut med rækkeviddeangst.
- FDEL (Læs anmeldelsen her)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet