Billede af Kia e-Niro Billede af Kia e-Niro Billede af Kia e-Niro Billede af Kia e-Niro Billede af Kia e-Niro Billede af Kia e-Niro

Kia e-Niro

Den helt nye komplet eldrevne e-Niro kombinerer effektiv eldrift med en crossovers rummelighed og praktiske egenskaber. Den elektrificerede og miljøvenlige e-Niro er udstyret med en moderne kabine, intelligente funktioner, vigtige sikkerhedsteknologier samt særlige elbil-funktioner, der forbedrer batteriets effektivitet og bilens rækkevidde. e-Niro fås ligesom alle øvrige Kia-modeller med den lange garanti på syv år, der også omfatter batteriet.

To forskellige batteripakker

Den helt nye Kia e-Niro fås med to forskellige batteristørrelser på henholdsvis 39,2 kWh og 64 kWh. Batteripakken på 39,2 kWh yder 136 hk og har en rækkevidde på 312 km på en fuld opladning. Den lille batteripakke egner sig perfekt til dig, som kører meget bykørsel.

Har du brug for at køre længere ture, kan du vælge det store batteri på 64 kWh, der byder på 204 hk og leverer en rækkevidde på op ti hele 455 km på en opladning.

Du behøver ikke at bekymre dig om opladning, da du kan bruge den kombinerede tilslutning til normal opladning og lynopladning derhjemme eller ved en af de mange ladestationer med kombineret opladningssystem, der har en ladeeffekt på op til 100 kW.

 

Særlige EV-funktioner

e-Niro er udstyret med teknologier, der optimerer batteriets effektivitet og forbedrer bilens rækkevidde. En regenererende bremseteknologi anvendes til at genindvinde kinetisk energi og genoplade batteripakken i påløb og under opbremsning. Samtidig bruger en forudseende assistent-teknologi navigationsoplysninger til at justere niveauet for regenerering af energi afhængigt af vejens forløb.

Elbilen har fire forskellige køreindstillinger: Eco+, der holder energiforbruget på et minimum, Eco, der prioriterer rækkevidde over præstationer, Comfort, der gør hverdagskørslen nem samt Sport, der prioriterer præstationer og giver dig en dynamisk køreoplevelse.

 

Komfortabel og rummelighed

I Kia e-Niro vil du opleve et imponerende lavt støjniveau, som de færreste biler kan matche, hvilket gør enhver køretur komfortabel. Den nye e-Niro egner sig til alle – også familier. Som fører kan du nyde godt af en høj siddeposition og komfortabel loftplads, og der er god benplads til fire passagerer. Bagagerummet er rummeligt med en volumen på 451 liter, og bagsædet kan klappes ned, så du får en kapacitet på 1.405 l.

Kabinen er moderne med alle de vigtigste funktioner tæt ved hånden samt et overskueligt overblik over informationer som eksempelvis rækkevidde, batteriopladning og strømforbrug.

 

Udstyrsvarianter

Kia e-Niro findes i flere forskellige udstyrsvarianter. Vil du vide mere om e-Niro udstyrsvarianter? Så tryk på knappen herunder.

   

Kia 7 års garanti

Med Kia får du

  • 7 års garanti / maks 150.000 km
  • 5 års lakgaranti / maks 150.000 km
  • 12 års gennemtæringsgaranti / km ubegrænset

 

Anmeldelser af Kia e-Niro

Kia Niro er som elbil en rummelig og vellykket familiebil, der for mange sagtens kan fungere i hverdagen.”
-  FDM/Motor (Læs anmeldelsen her)

Kia e-Niro er blandt de første til at gøre elbilisme attraktivt for rigtig mange brugere. En 5-personers familiebil med rækkevidde og ladetid, der kan bruges til noget.
- Bilmagasinet (Læs anmeldelsen her)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet