Billede af KIA Ceed SW Plug-in Hybrid Billede af KIA Ceed SW Plug-in Hybrid Billede af KIA Ceed SW Plug-in Hybrid Billede af KIA Ceed SW Plug-in Hybrid Billede af KIA Ceed SW Plug-in Hybrid

KIA Ceed SW Plug-In Hybrid (PHEV)

KIA Ceed Sportswagon Plug-In Hybrid er den helt nye variant af KIA Ceed, der kombinerer bade elmotor og benzinmotor I en stor og rummelig stationcar. Stationcaren er det perfekte valg for dig, der har brug for mere plads i hverdagen eller til familien. KIA Ceed SW PHEV giver dig stor rummelighed og god komfort og den nyeste teknologi.

Moderne hybridteknologi

KIA Ceed SW Plug-In Hybrid kommer med en moderne og ny hybridteknologi, hvor den opsamler energi fra KIAs regenerende bremseteknologi ved opbremsninger. Du får et stort 8,9 kW/h batteripakke, en elmotor på 44,5 kW samtidig med at du har den normale 1,6l GDI benzinmotor og en dobbeltkoblingsgearkasse. Du kan køre op til 50 km på ren el og 76.9 km/l som hybrid. Du kan vælge mellem forskellige køreindstillinger, hvor du har mulighed for at forbedre brændstofforbruget med indstillingen ”EV/HEV” eller køre i ”Sport”, hvis du skal have bedre respons fra motoren.

 

Du får stadig masser af plads

Batteriet er placeret i KIA Ceed SW Plug-In Hybrid under bagsædet, så du stadig får et stort bagagerum. Du får et bagagerum med 437 l bagagerumskapacitet, og kan øges til 1.506 l. Et bredere karrosseri giver passagerer på bagsædet bedre skulderplads, mens en lavere siddeposition på bagsæderne er med til at give mere knæ- og benplads. Med KIA CEED SW PHEV er der stadig plads til hele familien og jeres oppakning, samtidig med at det nu er blevet endnu nemmere at åbne bagagerummet med håndfri betjening.

 

Sikkerheden er i top

Den helt nye KIA Ceed SW Plug-In Hybrid kommer med den nyeste teknologi indenfor sikkerhed, som KIA har at byde. Som standard kommer den en masse DRIVE WiSE teknologier: Intelligent fartpilot, Lane Following Assist, Intelligent hastighedsadvarsel og Frontassistent til undgåelse af kollisioner.

Samtidig kan du tilkøbe DRIVE WiSE teknologierne: Advarsel om biler i den blinde vinkel, Intelligent hastighedsadvarsel, Fjernlysassistent og Intelligent parkeringsassistent.

 

Udstyrsvarianter

KIA Ceed SW Plug-in Hybrid findes i forskellige udstyrsvarianter. Vil du læse mere om udstyrsvarianterne? Så tryk på knappen herunder.

   

KIA 7 års garanti

Med KIA får du

  • 7 års garanti / maks 150.000 km
  • 5 års lakgaranti / maks 150.000 km
  • 12 års gennemtæringsgaranti / km ubegrænset

 

Anmeldelser af KIA Ceed SW Plug-In Hybrid

 Kia Ceed SW - rummelig og moderne familiebil.
- FDM/Motor: (https://fdm.dk/motor/biltest/kia-ceed-sw-rummelig-moderne-familiebil)


 Kia sætter strøm til Ceed
- Hvilkenbil (https://www.hvilkenbil.dk/kia-saetter-stroem-til-ceed/)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet