Den nye Dacia Spring – Danmarks billigste elbil

Dacia Spring er overkommelig, robust, rummelig. Den nye Dacia Spring er en bybil, der kombinerer Dacia mærkets værdier med fordelene ved en 100 % elektrisk motor. Nyd en jævn og lydløs kørsel såvel som en enestående komfort under kørsel i byer og forstæder.

Op til 230 km på ren el med den nye Dacia Spring

Den nye Dacia Spring giver dig meget rækkevidde for pengene. Spring kan køre op til 305 km i bykørsel og op til 230 km ved blandet kørsel i forhold til de nye WLTP-regler. Det betyder at Spring er den perfekte elbil til bykørsel og de mindre ture. Motoren i Dacia Spring er på 33 kW, mens batteriet er på 27,4 kWh (44 hk).

Med DC-opladeren kan du oplade op til 80 % på dit batteri på under en time ved en hurtigladestander. Derhjemme er det eneste du har brug for en almindelig stikkontakt. Men vil du oplade endnu hurtigere derhjemme, så skal du bare montere en Wallbox-enhed, og så kan du lade op på under 5 timer.

Med den regenerative bremsning kan du optimere din rækkevidde imens du kører. Spring lader simpelthen op under bremsning og deceleration, og dermed får du længere køretid mellem opladningerne.

 

Dacia Spring giver dig en smart bybil på 100% el

Den nye Dacia Spring kombinerer en bybils smidighed med en SUV’s robusthed, samtidig med at den understreger sin urbane stil. 

På trods af at Dacia er det man kan kalde for en lille SUV, så får du fire sæder i fuld størrelse, og et bagagerum på 290 l**. Dermed har du plads til både venner og familie samt bagage og dagligvare. Derudover er kabinen både rummelig og modulopbygget, og har 23,1 l opbevaringsplads.

Med Media Nav, som er kompatibel med Android Auto™ og Apple CarPlay™, har du altid mulighed for at betjene telefon, radio, multimedier og navigation på din 7" touchskærm. Her kan du for eksempel afspille din yndlings musik eller podcast ved hjælp af Bluetooth® eller stikket og USB-portene.

 

Dacia Spring udstyrsvarianter

Den nye Dacia Spring findes i forskellige udstyrsvarianter, som du kan se i prislisten øverst på siden.

 

Dacia 3 års fabriksgaranti

  • 3 års fabriksgaranti / 100 000 km (Afhængigt af, hvad der kommer først (se salgsbetingelserne))
  • 6 års rustgaranti.
  • 2 års lakgaranti
  • 3 års Dacia Assistance / 100 000 km (Afhængigt af, hvad der kommer først (se salgsbetingelserne)​)

 

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

* Priser, specifikationer og udstyr er af vejledende art og kan ændres uden varsel af Dacia Danmark, og der tages forbehold for trykfejl. Modellerne kan være vist i en variant med ekstraudstyr.

** 270 dm3 VDA.