Billede af Dacia Spring Billede af Dacia Spring Billede af Dacia Spring Billede af Dacia Spring Billede af Dacia Spring Billede af Dacia Spring Billede af Dacia Spring

Den nye Dacia Spring – Dacias første elbil til markedets laveste pris

Dacia Spring er overkommelig, robust, rummelig. Den nye Dacia Spring er en bybil, der kombinerer Dacia mærkets værdier med fordelene ved en 100 % elektrisk motor. Nyd en jævn og lydløs kørsel såvel som en enestående komfort under kørsel i byer og forstæder.

Op til 305 km på ren el med den nye Dacia Spring

Den nye Dacia Spring giver dig meget rækkevidde for pengene. Spring kan køre op til 305 km i bykørsel og op til 230 km ved blandet kørsel i forhold til de nye WLTP-regler. Det betyder at denne bil er den perfekte elbil til bykørsel og de mindre ture. Motoren i Dacia Spring er på 33 kW, mens batteriet er på 27,4 kWh (44 hk)

 

Dacia Spring giver dig en smart bybil på 100% el

Den nye Dacia Spring kombinerer en bybils smidighed med en SUV’s robusthed, samtidig med at den understreger sin urbane stil. Motoren i Dacia Spring er på 33 kW, mens batteriet er på 27,4 kWh (44 hk)

 

Dacia Spring udstyrsvarianter

Den nye Dacia Spring findes i forskellige udstyrsvarianter, som du kan se i prislisten øverst på siden.

 

Forudbestil den nye Dacia Spring elbil hos Pedersen & Nielsen

Hvis du vil høre mere om bilen eller forudbestille den, så skal du blot kontakte din lokale Pedersen & Nielsen Dacia-afdeling her.

 

Dacia 3 års fabriksgaranti

  • 3 års fabriksgaranti / 100 000 km (Afhængigt af, hvad der kommer først (se salgsbetingelserne))
  • 6 års rustgaranti.
  • 2 års lakgaranti
  • 3 års Dacia Assistance / 100 000 km (Afhængigt af, hvad der kommer først (se salgsbetingelserne)​)

 

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

* Priser, specifikationer og udstyr er af vejledende art og kan ændres uden varsel af Dacia Danmark, og der tages forbehold for trykfejl.