Dacia Sandero

Dacia Sandero er en dynamisk og komfortabel hatchback med et attraktivt design, en stor kabine og et gennemført interiør til en pris, der er særdeles overkommelig. Dacia Sandero er en bil med stil, som skal opleves. Drømmer du om en bil, der egner sig til off-road, kan du vælge Stepway-versionen, der blandt andet har en øget frihøjde.

Sandero med rummelig og komfortabel kabine

Dacia Sandero har en rummelig kabine med fem gode siddepladser og en række funktioner som eksempelvis nedfældeligt bagsæde og opbevaringsrum under instrumentbordet og i dørene. Du får også et fleksibelt og rummeligt bagagerum på 320 liter. Splitbagsædet giver mulighed for at skabe ekstra bagagerumsplads, som du kan anvende alt afhængig af dine behov. Med dens kompakthed er Sandero den ideelle bybil for dig, der ønsker en komfortabel og rummelig bil.

 

Sikkerheden er i fokus i Sandero

Sikkerheden er det vigtigste. Derfor er Dacia Sandero udstyret med både aktivt og passivt sikkerhedsudstyr som en forstærket karrosseristruktur, 6 airbags elektroniske sikkerhedssystemer i form af aktiv nødbremsesystem (AEBS), afstandskontrol ved for- og baglæns parkering og bakkamera, advarsel om blind vinkel, hill start assist, elektronisk parkeringsbremse samt fartpilot og hastighedsbegrænser.

 

Dacia Sandero Stepway

Sandero Stepway er en Sandero-variant, som udover det tiltalende design er udstyret med en masse ekstraudstyr, modulopbygget tagbøjler og har en øget frihøjde sammenlignet med Streetway-varianten. Læs mere om Dacia Sandero Stepway her.

 

Dacia 3 års fabriksgaranti

  • 3 års fabriksgaranti / 100 000 km (Afhængigt af, hvad der kommer først (se salgsbetingelserne))
  • 6 års rustgaranti.
  • 2 års lakgaranti
  • 3 års Dacia Assistance / 100 000 km (Afhængigt af, hvad der kommer først (se salgsbetingelserne)​)

 

Anmeldelser af Dacia Sandero

”Vi har tidligere frarådet køb af Dacia Sandero, men nu er den kommet i en ny generation. Piben har fået en anden lyd, og den nye Sandero er faktisk blevet rigtig god!”
- FDM (Læs anmeldelsen her)

”Du får en velkørende, rummelig og ganske kraftigt motoriseret bil for pengene.”
- Biler.nu (Se anmeldelsen her)

Videogennemgang af Dacia Sandero

Se vores videogennemgang af Dacia Sandero Streetway, hvor vi blandt andet fortæller om styrring af sidespejle, tilkobling af mobiltelefon, valg af medie-funktioner og brug af fartkontrol og fartbegrænser. 

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet