Den nye Dacia Sandero Stepway

Den nye Dacia Sandero Stepway er en dynamisk og komfortabel hatchback med et attraktivt design, en stor kabine og et gennemført interiør til en pris, der er særdeles overkommelig. Den nye Dacia Sandero Stepway er en bil med stil, som skal opleves.

 

Ny Sandero Stepway med rummelig og komfortabel kabine

Den nye Sandero Stepway er en Sandero-variant, som udover det tiltalende design er udstyret med en masse ekstraudstyr, modulopbygget tagbøjler og har nu en øget frihøjde. Sandero Stepway har en rummelig kabine med fem gode siddepladser og en række funktioner som eksempelvis nedfældeligt bagsæde og opbevaringsrum under instrumentbordet og i dørene. Du får også et fleksibelt og rummeligt bagagerum på 328 liter. Splitbagsædet giver mulighed for at skabe ekstra bagagerumsplads, som du kan anvende alt afhængig af dine behov. Med dens kompakthed er Sandero Stepway den ideelle bybil for dig, der ønsker en komfortabel og rummelig bil.

 

Sikkerheden er i fokus i den nye Sandero Stepway

Sikkerheden er det vigtigste. Derfor er Dacia Sandero Stepway udstyret med både aktivt og passivt sikkerhedsudstyr som 6 airbags, elektroniske sikkerhedssystemer i form af aktiv nødbremsesystem (AEBS), afstandskontrol ved for- og baglæns parkering og bakkamera, advarsel om blind vinkel, hill start assist, elektronisk parkeringsbremse samt fartpilot, hastighedsbegrænser og nødopkald (automatisk nødopkald).

 

Moderne teknologi

Teknologien har fået et løft i den nye Dacia Sandero Stepway. Du får blandt andet en 8" stor touchskærm med trådløs smartphone-spejling, telefon, radio, navigation, multimedie osv. Du kan tilkoble din telefon med både Bluetooth®, jack- eller USB-stik - så bliver det ikke nemmere. Og når du tænder for musikken, kan du ikke undgå at lægge mærke til lydkvaliteten i de seks integrerede højttalere.

Med den 8" store touchskærm kan du bruge alle dine yndlings apps. Du kan blandt andet høre musik, podcasts eller lydbøger. Du kan også bruge Google Maps til navigation, hvor de fire integrerede højttalere hjælper dig i mål.

Downloader du samtidig Dacias app, kan du nemt bruge din telefon som infotainment system i den specialdesignede holder. 

 

Dacia 3 års fabriksgaranti

  • 3 års fabriksgaranti / 100 000 km (Afhængigt af, hvad der kommer først (se salgsbetingelserne))
  • 6 års rustgaranti.
  • 2 års lakgaranti
  • 3 års Dacia Assistance / 100 000 km (Afhængigt af, hvad der kommer først (se salgsbetingelserne)​)

 

Anmeldelser af Den nye Dacia Sandero Stepway

Sammenholdt med konkurrenterne fremstår Dacia også her som et rigtig godt køb.
- FDM (Læs anmeldelsen her)

”Du får en velkørende, rummelig og ganske kraftigt motoriseret bil for pengene.”
- Biler.nu (Se anmeldelsen her)

Videogennemgang af Dacia Sandero

Se vores videogennemgang af Dacia Sandero Streetway, hvor vi blandt andet fortæller om styrring af sidespejle, tilkobling af mobiltelefon, valg af medie-funktioner og brug af fartkontrol og fartbegrænser. 

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet