Den nye Dacia Duster

Den nye Dacia Duster er en moderne crossover med fantastiske off-road egenskaber - og så endda til en yderst skarp pris. Dacia Duster er en fleksibel bil, der egner sig til mange forskellige behov, så uanset om du leder efter en off-roader til ujævne skovveje eller en familiebil, vil vi anbefale, at du tager et kig på Duster som blandt andet fås med: 

  • Cruisecontrol
  • A/C
  • Parkeringssensor bag
  • Ny kølegrill
  • Y-formet LED-kørelys og elegant facelift
  • Fås nu med automatgear på TCe 150 EDC i både Comfort og Prestige versioner

Skabt til alle vejtyper

Dacia Duster er en terrængående bil, der har det som kræves, uanset om du begiver dig ud på ujævne skovveje eller foretrækker at suse afsted på asfalt i byen eller på landevejen. Duster er udstyret med de helt rigtige funktioner, som forventes af en crossover – eksempelvis Hill Start Assis, der hjælper dig på stejle skråninger.

 

Høj indstigning og nem at tilpasse

Den høje indstigning i Dacia Duster gør det nemt at komme ind og ud af bilen, og den øgede frihøjde giver dig ligeledes et suverænt overblik over vejen forude, så din køretur bliver mere komfortabel.

Med den nye Dacia Duster får du en crossover, der er nem at tilpasse og som egner sig til mange forskellige behov. Den omfattende modulopbygning gør det muligt at indrette kabinen efter dit behov med det nedfældelige splitbagsæde, bagagerummets lastkapacitet samt alle opbevaringsrummene i dørene, bag forsædernes ryglæn eller i instrumentbordet. Bagagerummet kan rumme 445 liter, så der er god plads til mange former for bagage.

 

Teknologi, der gør din køretur sjovere

I den nye Dacia Duster kan du få multimediesystemet Media Nav, hvor du kan spille din favoritmusik via mobilen og finde vej ved hjælp af navigationssystemet. Du kan også tilslutte et Multiview kamera (afhængigt af udstyrsvariant), som aktiverer fire kameraer, når bilen sættes i bakgear eller ved et enkelt tryk på en knap – det gør parkeringen let som en leg.

 

Udstyrsvarianter

Dacia Duster findes i forskellige udstyrsvarianter. Se mere om udstyrsvarianterne i pris- og udstyrslisten i toppen af siden.

 

Dacia 3 års fabriksgaranti

  • 3 års fabriksgaranti / 100 000 km (Afhængigt af, hvad der kommer først (se salgsbetingelserne))
  • 6 års rustgaranti.
  • 2 års lakgaranti
  • 3 års Dacia Assistance / 100 000 km (Afhængigt af, hvad der kommer først (se salgsbetingelserne)​)

 

Anmeldelser af Dacia Duster

Dacia Duster har fået et facelift og fås nu med automatgear. Prisen ligner et discount-køb, og totaløkonomien er derfor fornuftig.
- FDM (Læs anmeldelsen her)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

* Priser, specifikationer og udstyr er af vejledende art og kan ændres uden varsel af Renault Danmark, og der tages forbehold for trykfejl. Modellerne kan være vist i en variant med ekstra udstyr.