Ny Renault Zoe

Renault ZOE - nu med 400 km rækkevidde

Få en større køreglæde med ZOE, en 100 % eldrevet bil. ZOE er udstyret med det nye batteri Z.E. 40, som får dig til at glemme afstandene: NEDC-rækkevidden på 400 km er stort set fordoblet, og det samme gælder den faktiske rækkevidde, som er op til 300 km om sommeren og 200 km om vinteren. Du kan bevæge dig frit omkring og improvisere dine weekends. Lydløst og i ro og mag!

Genoplad ZOE overalt

ZOE er nem at føle sig hjemme i, og den kan oplades overalt: Hjemme hos dig selv, på gaden, på kontoret, i butikscentre, i hypermarkeder og på rastepladser ved motorvejen. Genopladning er nem og hurtig: Caméléon-teknologien tilpasser sig de disponible effekter (både enkeltfaset og trefaset, op til 22 kW) og tilpasser sig ladetiden i forhold til den anvendte ladestander. Du kan øge den faktiske rækkevidde med op til 80 km på 30 minutter.

R-LINK, mobilitet lige ved hånden

Vær online med ZOE! Med din touchscreen til multimediasystemet Renault R-LINK kan du planlægge dine kørsler, få adgang til dine e-mails, lytte til din foretrukne musik og downloade apps via le R-LINK Store. Med Z.E. TRIP kan du vise de ladestandere, der befinder sig i nærheden af dig eller din destination, og stille og roligt fortsætte din kørsel. Fra din smartphone kan du også kontrollere rækkevidden på afstand via app’en MY Z.E. INTER@CTIVE, programmere genopladningen og forhåndsaktivere klimaanlægget til din ZOE. 

Fra 282.900 kr. Renault ZOE med ny rækkevidde

Fra 1. oktober 2016 gælder det, at ZOE batteriet skal købes. Man kan således ikke længere leje batteriet. Med købet af batteriet følger der naturligvis også en garanti på otte år på batteriet.

Prisliste


Kontakt os her for mere information

Loading...