Ny Renault Clio

KAMPAGNE: 

Renault CLIO TCe 90 Navi+ for 138.990 kr.
Inkl. ekstraudstyr til en værdi af 20.000 kr.

Udstyr:

✔️ Multimediesystem med 7" touchscreen, navigation og Bluetooth
✔️ Aircondition
✔️ Varme i forsæder
✔️ Læderrat
✔️ Fartpilot
✔️ LED-kørelys
✔️ El-ruder for
✔️ Hill Start Assist og meget mere

*Renault Clio Navi+ TCe 90: ENERGIMÆRKE A+. Forbrug 23,8 km/l. Udledning 94 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr.

Fransk design når det er bedst
Renault Clio har siden introduktionen i slutningen af 2012 været den mest populære model blandt alle Renault modeller i Danmark. Nu kommer den faceliftede version, og den byder på både design- og motormæssige fornyelser. 13 millioner biler og 26 år efter lanceringen af den første Renault Clio, kommer der nyt blod til den eksisterende Renault Clio. En bil, der blev lanceret i 2012, og var startskuddet til Renaults komplette designfornyelse.

Ændringer inde og ude
Den nye Clio blevet endnu mere sportsligt, og bilen har fået et mere maskulint udtryk. Fronten er også blevet re-designet. Kørelysene flyttet fra den let skeløjede position midt på kølergrillen, ud og ned i siderne. Det giver bilen et breder udseende, når man ser den komme kørende. Samtidig er den nedre del af kølergrillen blevet gjort bredere, og bagtil er kofangeren også ændret.

Rummelig og brugervenlig bybil

  • Nyd de mange opbevaringsrum både for og bag 
  • Med et bagagerum på 300L er Renault Clio blandt de bedste i sin klasse. 
  • Renault Clio er indrettet med split-bagsæder, så du nemmere kan transportere store ting. 

Nytænkende medieoplevelse
Til Renault Clio findes to multimediasystemer: MEDIA NAV (standard fra udstyrsniveauet Zen) med 7" touch screen og Renault R & GO, der fungerer via en app, som hentes til din smartphone.
Desuden er samtlige radioer til Renault Clio udstyret med Bluetooth® til håndfri telefoni og trådløs lydstreaming, samt et USB-stik og jack-stik til at tilslutte eksterne musikafspillere.
Med en 7" stor touch screen er det enkelt og intuitivt at komme til alle funktioner. Renault Clio på lager Prisliste Renault Clio tilbehørByg din Renault Clio Se alle Renault modellerKontakt os her for mere information

Loading...