KIA Stonic - den kompakte crossover | Se KIA Stonic her

Ny KIA Stonic

Den nye KIA Stonic er en iøjnefaldende og selvsikker crossover – en af de mest intelligente biler i klassen med en lang række teknologier, der er udviklet til at optimere sikkerheden, komforten og brugervenligheden. Bilens gennemtænkte indretning giver en rummelig kabine og mange opbevaringsmuligheder.

Oplev KIA Stonic hos Pedersen & Nielsen i RandersGrenaa og Risskov. 

Gennemtænkt og rummelig

Den smarte indretning af den rummelige kabine sikrer, at der er maksimal plads til både fører og passagerer, som kan nyde godt af den gode benplads, loftshøjde og benplads. Brændstoftanken er placeret under bagsædet, hvilket giver en god benplads og lav siddeposition til personer på bagsædet. I bagagerummet er der plads til 352 l eller imponerende 1.155 l, hvis du klapper splitbagsædet ned.


Nyeste teknologier og individualiserbar

KIA Stonic er spækket med de nyeste teknologier. Det topmoderne infotainmentsystem med flydende touchscreen sikrer, at du både er informeret og underholdt. Derudover har du mulighed for at personliggøre bilen både indvendigt og udvendigt, eksempelvis kan bilen fås i op til 20 forskellige kombinationer med to farver, og indvendigt kan du også individualisere bilen.


Sikkerhed frem for alt

Den helt nye KIA Stonic er bygget med et stærkt karosseri, der yder sikkerhed og komfort for passagererne.   Bilen er som standard udstyret med en række sikkerheds- og førerassistancesystemer som eksempelvis automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse, vejbaneassistent, bakkestartassistent, træthedsregistrering og meget mere.


Udstyrsvarianter

KIA Niro hybrid-modellen findes i tre udstyrsvarianter:

  • Vision
  • Comfort
  • Advance

Se udstyrslisten her.

Prisliste/udstyrslisteKIA Stonic brochure Tekniske data Se alle Kia modellerKontakt os her for mere information eller for at booke prøvetur

Loading...