Den nye KIA Sportage hos Pedersen & Nielsen

Ny KIA Sportage 

Den nye KIA Sportage er blevet forbedret med et opdateret udvendigt og indvendigt design samt nye sikkerheds- og entertainment-teknologier, der gør køreturen endnu bedre.


Optimerede motorer
Den opgraderede KIA Sportage er blevet fornyet med en række nye motorer. Den faceliftede Sportage kommer med KIAs nye "EcoDynamics+" 2.0 liters diesel mild-hybriddrivlinje, hvor EcoDynamics+ supplerer accelerationen med kraft fra et 48V-batteri, og motorens ”standsetid” forlænges takket være en ny mild-hybrid-startergenerator. 

Dieselmotoren er KIAs effektive nye 1,6-liters ”U3” CRDi-motor, der yder enten 115 eller 136 hk. Motoren er den mindst forurenende dieselmotor, som KIA nogensinde har produceret. Benzin er også en mulighed i form af Kias firecylindrede 1,6'er, som yder henholdsvis 177 og 136 med og uden turbo.


Forbedret design

KIA Sportage gør indtryk med en iøjnefaldende sideprofil og en sportslig front, og den nye Sportage byder også på opdateringer af det i forvejen attraktive SUV-design. Udvendigt kan du opleve nye kofangere foran og bagpå, nydesignede for- og baglygter samt nydesignede 16”, 17” og 19” alufælge. Som tilvalg kan du eksempelvis vælge forkromede sidepanellister, bundskjold med metallakring samt fem nye lakfarver.

Indvendigt byder den opdaterede model på et nyt rat, en ændret instrumentenhed samt et nyt to-farvet indtræk i sort og grå. Den nye kabine er ergonomisk og førerorienteret med elementer, der er placeret, så det er let at betjene eller se dem.


Nye infotainment- og sikkerhedsssystemer

Den faceliftede Sportage er udstyret med KIA nyeste avancerede førerassistentsystemer, herunder intelligent fartpilot med Stop&Go (ekstraudstyr), der anvender et kamera og en radarsensor til at regulere både bilens hastighed og afstanden til det forankørende køretøj. 

Blandt de nye systemer findes også træthedsregistreringssystemet (DAW), som skal bidrage til at forhindre førere i at køre ved træthed. Systemet fungerer ved at overvåge ratbetjeningen, accelerationsmønstret samt køreturens varighed, og dermed registrerer DAW, hvis din koncentration bliver dårligere.

Around View Monitor (ekstraudstyr) gør parkeringen lettere. Parkeringshjælpen kombinerer fire vidvinkelbilleder fra kameraer, som giver et godt overblik over området omkring bilen.

Den nye KIA Sportage er også udstyret med det automatiske nødbremsesystem AEB (ekstraudstyr), som registrerer fodgængere og biler på vejen og advarer, hvis der er risiko for en kollision.

Det nyeste infotainmentsystem med 7" touchscreen er let at betjene, og der er adgang til Android Auto™ og Apple CarPlay™, så du hele tiden er opkoblet uden at miste fokus på vejen.


En rummelig SUV

Der er masser af plads i KIA Sportage. I kabinen er pladsen alt andet end trang, hvilket sikrer høj komfort for både dig og dine passagerer. Den unikke kabineindretning og sæder med indstillelig ryglænshældning er med til at gøre kabinen fleksibel og endnu mere rummelig.

Det store bagagerum har en kapacitet på hele 503 liter - og op til 1.492 liter, når bagsæderne er klappet ned.


To udstyrsvarianter

Den nye KIA Sportage kommer i udstyrsvarianten Advance samt introduktionsvarianten Intro Edition.

Advance-modellen byder blandt andet på 17" alufælge, Follow Me Home lys, LED-kørelys foran, sidespejle el-indklappelige med blink, klimaanlæg 2-zoner fuldautomatisk, regnsensor, bakkamera med dynamisk guide, sædevarme i forsæder og bagsæder, 7" navigation med touchskærm, Apple Carplay & Bluetooth, DAB+ radio og meget mere.

Vælger du introduktionsvarianten Intro Edition får du yderligere 19" alufælge, stænklapper foran og bagved, tågelygter foran, højdejusterbart passagersæde, parkeringssensor bagved, varme i rattet, USB-lader bagved samt elektrisk p-bremse.

Kia Sportage på lager Prisliste Kia Sportage brochure Kia Sportage tilbehør Se alle Kia modellerKontakt os her for mere information

Loading...