Den nye Kia Niro Plug-in Hybrid | Oplev den her

KIA Niro Plug-in Hybrid

Kia Niro Plug-in Hybrid kombinerer en crossovers alsidighed og designmæssige appeal med optimal brændstofeffektivitet. Med den nye Plug-in Hybrid vil du opleve et nyt niveau af effektivitet og rækkevidde. Forskellen på Niro Hybrid og denne Niro Plug-in Hybrid er, at batteriet kan oplades.

Oplev KIA Niro Plug-in Hybrid hos Pedersen & Nielsen i RandersGrenaa og Risskov. 

Plug-in Hybrid teknologi

Den nye Niro Plug-in Hybrid leveres med en 1,6 benzinmotor, og den kombinerede motorkraft fra 1,6-motoren og elmotoren er 141 hk. Indbygget er en batteripakke med en kapacitet på 8,9 kWh, som efter 2 timer og 45 min. ladetid gør modellen i stand til at køre op til 49 kilometer uden at suge benzin ud af tanken.


Unikt udvendigt design

Du behøver blot at kaste et enkelt blik på Niro Plug-in Hybrid for at opdage, at den er helt unik. Niro er fyldt med designmæssige detaljer, som fremhæver bilens hightech og miljøvenlige egenskaber. Udvendigt er der to tankdæksler i venstre sider, hvor det bagerste er til brændstof og det forreste til opladning af batteripakken.


Komfortabel kabine og masser af bagageplads

Der er god plads i den nye KIA Niro Plug-in Hybrid. Den rummelige kabine er spækket med features, der optimerer komforten og fleksibiliteten. Den relativt lange akselafstand samt de korte overhæng foran og bagpå sikrer, at alle passagerer kan nyde godt af den gode kabineplads. Plug-in Hybriden byder desuden på et bemærkelsesværdigt stort bagagerum med en kapacitet på 324 l.


Udstyrsvarianter

KIA Niro Plug-in Hybrid-modellen findes i tre udstyrsvarianter:

  • Vision
  • Comfort
  • Advance


Se udstyrslisten her.

Prisliste/udstyrslisteKIA Niro brochure Tekniske data Se alle Kia modellerKontakt os her for mere information eller for at booke prøvetur

Loading...