Den nye Kia Niro Plug-in Hybrid | Oplev den her

KIA Niro Plug-in Hybrid

Den nye KIA Niro Plug-in Hybrid kører op til 58 km på ren el. Skift umærkeligt mellem benzin- og eldrift - eller brug begge systemer sammen. 

Du får det bedste fra begge verdener med en 1,6 GDI Benzinmotor og en elmotor samt et batteri med høj kapacitet. På et fuldt opladet batteri opnår du et samlet brændstofforbrug på op til 76,9 km/l. Systemet til genindvinding af bremseenergi udnytter desuden den kinetiske energi til opladning af batteriet. 

KIA Niro Plug-in Hybrid kombinerer en crossovers alsidighed og designmæssige appeal med optimal brændstofeffektivitet. Med den nye Plug-in Hyberid vil du opleve et nyt niveau af effektivitet og rækkevidde.

Benzin- og elmotoren sikrer en behagelig og effektiv kørsel, hvor køredynamikken tillader ultradynamisk kørsel i weekenden og ren effektivitet på dine daglige pendlerture. Plug-in Hybriden har en 6-trins dobbeltkoblingsgearkasse og to køreprogrammer, som du nemt kan skifte imellem. 

KIAs 7års garanti omfatter også batteriet, hvilket giver dig tryghed i lang tid.

Det danske modelprogram

KIA Niro Plug-in Hybrid findes i udstyrsvarianterne Vision, Comfort og Advance. Vision-mode tilbyder blandt andet AEB-nødbremse, smart cruise control, automatgear, 2-zoners klimaanlæg, 5" touchskærm, LED-kørelys, LED-baglygter, sædevarme, ratbetjent audioanlæg, elruder for & bag samt 16" alufælge.

I Comfort-varianten får du yderligere udstyr som regnsensor, varme i rat, parkeringssensor bag, privacy glass samt 7" navigation som standard. 

Vælger du Advance-modellen, får du også parkeringssensor for, varme i bagsæder, LED forlygter, krom dørhåndtag, alu instigningslister, high glossy sorte detaljer indvendigt, trådløs telefonopladning og meget mere.

Motordata

Den nye Niro Plug-in Hybrid leveres med en 1,6 benzinmotor, og den kombinerede motorkraft fra 1,6-motoren og elmotoren er 141 hk. Indbygget er en batteripakke med en kapacitet på 8,9 kWh, som efter 2 timer og 45 min. ladetid gør modellen i stand til at køre op til 58 kilometer uden at suge benzin ud af tanken. Gennemsnitsforbruget ved blandet kørsel er 76,9 km/l, mens CO2-udledningen er 29 gram/km.

Unikt udvendigt design

Det kræver kun et enkelt blik for at afsløre, at den er unik. Overalt finder du designmæssige detaljer, som fremhæver bilens hightech og miljøvenlige egenskaber. Udvendigt er der to tankdæksler i venstre side, hvor det bagerste er til brændstof og det forreste til opladning af batteripakken. 16” alufælge med kapsler fuldender eksteriøret.

Karrosseriet er designet til effektive, aerodynamiske præstationer og giver mulighed for en lav luftmodstand på kun 0,29 Cd, og Niro er derfor mere aerodynamisk end mange af konkurrenterne på hybridmarkedet. 

KIA Niro udfylder med sin størrelse en ny plads i mærkets modeludvalg, da den er lidt mindre end den nye KIA Sportage, men større end Cee'd hatchback.

Komfortabel kabine og masser af bagageplads

Der er god plads i den nye KIA Niro Plug-in Hybrid. Indvendigt byder bilen på en rummelig kabine, der er spækket med features, der optimerer komforten og fleksibiliteten. En relativ lang akselafstand på 2700 mm samt de korte overhæng foran og bagpå sikrer, at passagererne kan nyde godt af den gode kabineplads.

Hvis du skal have bagage med, folder du 60:40 splitbagsæde ned for at få mere plads. Plug-in Hybriden byder desuden på et bemærkelsesværdigt stort bagagerum med en kapacitet på 324 l., så uanset hvad du skal have med, er der plads nok til det hele.

Hightech ekstraudstyr

Vil du fuldende hightech-oplevelsen, er der masser af spændende muligheder for ekstraudstyr. 

Med den 7" store Supervision Cluster har du alle relevante informationer i dit synsfelt. I instrumentenheden kan du se oplysninger om det aktuelle køreprogram og energiflowet. På navigationsdisplayet kan du se informationer om batteriets ladetilstand, kørestilen og effektiviteten. Og du kan søge efter en ladestation i nærheden.

Har du brug for hjælp til at finde vej, kan navigationssystemet med den store 8" touchscreen guide dig. Her er desuden omfattet 7 års kortopdateringer og liveservices. 

Du kan også lytte til din favoritmusik på det førsteklasses JBL®-soundsystem med Clari Fi™-teknologi.

Den nye Niro Plug-in Hybrid understøtter desuden Android Auto™ og Apple CarPlay™ og sørger for, at du kan være i kontakt med omverden uden at miste fokus på vejen.

Se vores biler på lager Prisliste Tekniske data Se alle Kia modellerKontakt os her for mere information eller for at booke prøvetur

Loading...