KIA Niro - Crossover Hybrid 

KIAs første hybrid model, og producenten har med den nye Niro tænkt ud af boksen med en attraktiv blanding af crossoverens praktiske egenskaber og et smart design sammen med en effektiv ny hybriddrivlinje, så brændstoføkonomien holdes nede. KIA Niro udfylder et tomrum på crossover-markedet med lav hybridemission. 

Design 

Begejstring ved første blik. KIAs nye familiebil er helt fra grunden konstrueret som hybridbil, og dens attraktive og moderne design vil få bilen til at skille sig ud blandt de konservativt designede konkurrenter. Samtidig opleves bilen som en langt dyrere bil, når man sætter sig bag rattet. Det skyldes udover kvaliteten af interiør en utrolig komfortabel kørsel.  Den nye KIA Niro tiltrækker sig hurtigt opmærksomhed med sine aerodynamiske og skarpe, moderne linjer. Fronten på Niro fuldendes af KIAs signaturkølergrill og betagende forlygter, som legende let forvandler selv den mørkeste nat til dag. 

Hybridplatform 

Man kan udrette store ting, når blot man får den rette ide. Det er lige nøjagtigt det, der er tilfældet med den nye KIA Niro. Niros nye platform er konstrueret uafhængigt af de eksisterende KIA-modeller, og bilen er udviklet til på sigt at rumme en række af miljøvenlige teknologier; plug-in-hybrid og ren el. Niros nuværende motorprogram består af en 1.6-liters GDI-benzinmotor, litium-ion-polymer-batteripakke, 32 kW elmotor og 6-trins dobbeltkoblingsgearkasse – og udleder bare 88 g CO2/km ved blandet kørsel, og den kan køre helt op til 26,3 km/l.

Advanced Smart Cruise Control

Intelligens i funktion! Din KIA Niro kan automatisk tilpasse bilens hastighed for at holde en sikker afstand til forankørende biler.


Vognbaneassistent

Det er en fordel at have et "tredje øje", når du kører. Nogle gange registrerer man ikke selv, at man er ved at komme ind i vognbanen ved siden af. Hvis det sker, vil du hurtigt blive advaret om det via et advarselssignal og et ikon i instrumentpanelet.


Blind Spot Detection med Rear Cross-Traffic Alert-system
"Hvor kom den lastbil lige fra?" Glem alt om at få den slags overraskelser, når du kører i den nye KIA Niro. Blind Spot Detection (modelafhængigt udstyr) vil advare dig, hvis der kommer andre biler ind i din blinde vinkler. Og når du bakker ud fra en parkeringsbås, vil Rear Cross-Traffic Alert (modelafhængigt udstyr) ligeledes holde øje for dig.


8" navigationssystem med KIAs Connected Services med teknologi fra TomTom og Android Auto™
Foruden et fremragende navigationssystem (ekstraudstyr) omfatter den nye Niro en imponerende connectivity-pakke, som holder dig opdateret, mens Android Auto™ giver dig mulighed for at tilslutte din smartphone til håndfri betjening.


Trådløst opladningssystem til mobiltelefoner
Træt af alle de kabler? Den nye KIA Niro fås med en trådløs oplader (modelafhængigt udstyr). Du skal bare anbringe din telefon på den. Så starter opladningen øjeblikkeligt, uden at du skal tilslutte nogen kabler overhovedet.


Autonomous Emergency Braking System med fodgænger detektion
Sikkerhed bygger på tillid. Det er en stor befrielse, når denne tillid er til stede. I tilfælde af en uventet risiko for en kollision hjælper KIA Niro dig ved at aktivere nødbremsesystemet. 


Premium Sound System
Den nye KIA Niro fås med et Premium Sound System (ekstraudstyr), der i den grad definerer premium: audiosystemet fra JBL med otte højttalere, en kraftfuld effekt på 320 W og ekstern forstærker. Det lyder ikke dårligt – vel?

Teknisk Data Prisliste


Kontakt os her for mere information

Loading...