Ny KIA Ceed                      

Endelig er den her. Den nye KIA Ceed.

Ny teknologi, et sportsligt og moderne design samt ikke mindst fornyede køreegenskaber er blot nogle af højdepunkterne i den nye KIA Ceed.

Med flotte ord fra flere anmeldere er den nye KIA Ceed klar til at tage kampen op med de andre biler i samme klasse.

Med kampagnemodellen Intro Edition får du en ufattelig lang udstyrsliste!

Du får blandt andet:

✔ 7" Navigation
✔ Bakkamera
✔ Bluetooth & Apple Carplay
✔ Klimaanlæg 2 zoner
✔ Elektronisk parkeringsbremse
✔ LED kørelys og baglygter
✔ Varme i rat og forsæder
✔ Regnsensor
✔ Bakspejl med automatisk nedblænding
✔ 16" alufælge

Sporty og moderne design

Med et sporty design er den nye Ceed født til at vække opsigt på de danske veje. Bilen er designet på KIAs europæiske designscenter i Frankfurt og byder på væsentlige fornyelser både indvendigt og udvendigt.

Indvendigt kan du glæde dig til mere benplads og et bedre udsyn for føreren. Derudover er kabinen blevet mere førerorienteret, hvor midterkonsollen er let vinklet mod føreren for at sikre en nem betjening under kørsel.

En af de iøjnefaldende nyheder indvendigt er desuden den "svævende" skærm, som er standard i alle modeller.

Et bredere karrosseri giver passagerer på bagsædet bedre skulderplads, mens en lavere siddeposition på bagsæderne er med til at give mere knæ- og benplads. Og når vi snakker om plads, er bagagerummet også værd at nævne - det rummer hele 395 L, hvilket får den nye Ceed i toppen af sin klasse.

Udvendigt bliver det sportslige design understreget af den nye grill, de bredt placerede luftindtag, ICE cube-designet i LED-kørelyset samt den forlængede front.

På bagsiden af den nye Ceed er nummerpladen flyttet op på bagklappen, så der er plads til en diffuser på kofangeren.
 

Ny teknologi og sikkerhedssystemer

Hos KIA vægtes sikkerheden højt, og derfor har den nye Ceed som standard automatisk fjernlys, træthedregistrering, automatisk nødbremse og vejbaneassistent.

Træthedregistreringen vurderer ud fra førerens styring, accelerationer og andre parametre, om føreren er ved at miste kontrollen, og gør føreren opmærksom på dette i instrumentpanelet.

Den automatiske nødbremse kan registrere både forankørende, fodgængere og cyklister og sker ved brug af radar og kamera. Reagerer føreren ikke, vil bilen automatisk forsøge at undgå ulykken.

Vejbaneassistenten hjælper føreren med at holde bilen i sin vejbane. Vælger du en Ceed med automatgear, får du en udvidet vejbaneassistent, der registrerer og følger forankørende kørertøjer med henblik på at opretholde en sikker afstand. Systemet er aktivt mellem 0 - 130 km/t.


Modelprogram og udstyrsvarianter

Den nye KIA Ceed fås med tre drivlinjer - herunder den nye benzinmotor 1,4 T-GDI 140 hk. Derudover fås benzinmotoren 1,0 T-GDI 120 hk samt dieselmotoren 1,6 CRDi, som fås med hhv. 115 hk og 135 hk. Den nye benzinmotor 1,4 T-GDI samt dieselmotoren fås desuden med en 7-trins automatgearkasse, der er udstyret med adaptiv fartpilot.

Udstyrsvarianterne i den nye Ceed består af Vision, Attraction, Comfort samt kampagnemodellen Intro Edition.

Vision-varianten har blandt andet læderrat, lædergearknob, aircondition, bakkamera med dynamisk linjestyring, cruise control med speed limiter, DAB+, 7" touchskærm, justerbart rat, automatisk nødbremse, vognbaneassistent, træthedregistrering og meget mere.

I Attraction-varianten får du derudover 2-zone klimaanlæg, regnsensor, højdejusterbart passagerersæde, opbevaringsrum under bagagerumsbund, nedblændeligt bakspejl, samt privacy glass.

Comfort-modellen byder - udover udstyret fra Vision - på 2-zone klimaanlæg, LED-baglygter, regnsensor, 16" alufælge, armlæn i bagsæde med kopholder, elektronisk nedblændeligt bakspejl, krom vinduesliste, og meget mere.

Kampagnemodellen Intro Edition tæller ud over udstyret fra Comfort blandt andet 8" touch skærm med navigation, privacy glass, krom håndtag indvendigt, luftdyser bagved, elektronisk parkeringsbremse samt stof og kunstlæder kabine.

Prisliste Kia Ceed brochure Kia Ceed tilbehør Se alle Kia modellerKontakt os her for mere information

Loading...