KIA - oplev alle KIA-modeller hos Pedersen & Nielsen

Oplev alle KIA-modeller hos Pedersen & Nielsen

   

Kia Motors er en sydkoreansk bilproducent grundlagt i 1944, som til at starte med hovedsageligt producerede varebiler/ladbiler. Først i 1974 blev den første personbil, Brisa, produceret, og lige siden er det kun gået frem ad, således at Kia i dag har en bred vifte af biler, somkan tilfredsstille enhver kundes behøv. Dette gælder hvad enten man er til en lille bil, som er fix og nem at komme rund i byen med, eller en stor og rummelig bil med god plads i kabinen.

   

Kia er kendetegnet ved en høj kvalitet af bilerne, og ved at man får meget bil for pengene. Fokuset på kvalitet understreges tydeligst ved, at Kia på alle sine mod- eller giver 7 års fabriksgaranti. Dette vidner om, at KIA stoler på kvaliteten af deres produktion, og at man med en KIA får en bil, som vil være én tro i mange år.    

KIA 360 totalløsning - Frihed. Også i budgettet.
Er du interesseret i en af vores Kia modeller, så er KIA 360 en totalløsning der samler finansiering, forsikring og service på én regning. På den måde ved du hver måned præcis hvilke udgifter, du har til din bil. Du får det fulde overblik og skal ikke bekymre dig om ubehagelige ekstraudgifter. Så du kan sove trygt om natten og kan i stedet bruge tiden på at nyde din nye bil. Kontakt vores Kia afdelinger i Randers, Risskov og Grenaa for at høre nærmere om Kia 360. 

Læs mere om vores KIA modeller her

Book din prøvetur her

Loading...