Dacia Sandero | Se Dacia Sandero her

Ny Dacia Sandero & Sandero Stepway

Dacia Sandero er en dynamisk og komfortabel hatchback med et attraktivt design, en stor kabine og et gennemført interiør til en pris, der er overkommelig. Dacia Sandero er en bil med stil, som skal opleves. Er du til offroad-biler kan du vælge versionen Sandero Stepway, der blandt andet har øget frihøjde.

Oplev Dacia Sandero hos Pedersen & Nielsen i Aalborg, Frederikshavn, Randers og Grenaa.


Rummelig og komfortabel kabine

Dacia Sandero har en rummelig kabine med fem gode siddepladser og en række funktionaliteter som eksempelvis nedfældeligt bagsæde og opbevaringsrum under instrumentbordet og i dørene. Du får også et fleksibelt og rummeligt bagagerum på 320 liter. Splitbagsædet giver mulighed for at skabe ekstra bagagerumsplads.


Fokus på sikkerhed

Sikkerheden er det vigtigste. Derfor er Dacia Sandero udstyret med både aktivt og passivt sikkerhedsudstyr som en forstærket karrosseristruktur, elektroniske sikkerhedssystemer i form af blokeringsfrie bremser, der er tilkoblet nødbremseassistent samt elektronisk stabilitetssystem, der er tilkoblet antispinsystem.


Topversionen Dacia Sandero Stepway

Sandero Stepway er topversionen af Sandero-varianten. Udover det tiltalende design er topversionen udstyret med mange nyttige teknologier - eksempelvis Multimediesystemet Media Nav Evolution med DAB-radio, parkeringssensor bag, fartpilot/fartbegrænser samt aircondition. Derudover har Sandero Stepway en øget frihøjde på 4 cm samt større hjulkasser og er derfor oplagt til offroad-kørsel.


Udstyrsvarianter

Dacia Sandero findes i fire udstyrsvarianter:

  • Base
  • Ambiance
  • Stepway
  • Techroad

Se udstyrslisten her.

Prisliste/udstyrsliste Dacia Sandero brochure Dacia Sandero Tilbehør Se alle Dacia modellerKontakt os her for mere information

Loading...