Privatleasing af din næste bil

Privatleasing i sin enkelthed 

Hvis du er træt af bekymringer omkring værditab på din nye bil, uforudsete regninger og forhandling af pris ved køb af ny bil – så er privatleasing måske noget for dig. Du bliver kørende i ny bil, og vi står for service og vedligeholdelse. Det eneste du skal gøre er at køre din bil til service, betale brændstof, forsikring og grøn ejerafgift.

Opretter du en privatleasingaftale hos Pedersen & Nielsen bevarer du alle dine fordele ved at være bilejer, men du slipper for de ærgerlige forpligtigelser, der er forbundet ved at eje en. Læs evt. mere via linket nedenfor, hvor vi forklarer mere om privatleasing, eller se vores privatleasingkampagner længere nede på siden.  

Vil du have mere information eller et uforpligtende tilbud?

KIA Privatleasing

Privatleas en af vores KIA-modeller med en masse spændende ekstraudstyr og konkurrencedygtige priser. Klik på den bil, du ønsker at lease for mere information. 

Volvo privatleasing

Herunder kan du se vores store udvalg af Volvo-modeller til privatleasing – vi har din næste Volvo der passer til alle ønsker og behov.

Ford privatleasing

Nedenfor finder du hele Ford privatleasing-programmet. Et stort og spændende udvalg med konkurrencedygtige priser og udstyrspakker. 

Renault privatleasing

Med Renault Privatleasing får du din drømmebil for en lav månedlig ydelse og en lille førstegangsydelse, der varierer alt efter, hvilken model, du vælger. Find den bil du ønsker nedenfor og læs mere. 

CLIO Sport Tourer

GRAND SCENIC

TALISMAN ST

Kontakt os

Udfyld nedenstående formular, hvis du har spørgsmål vedrørende privatleasing.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.