Ford korttidsleasing hos Pedersen & Nielsen

Vi tilbyder korttidsleasing af udvalgte Ford-modeller til en fast lav månedlig ydelse og en lav eller ingen udbetaling. Ford er en af de mest populære bilmærker i Danmark, og har flere prisvindende modeller – se mere nedenunder:

Korttidsleas Ford Fiesta Titanium 1.0 EcoBoost Hybrid 125hk

2.995,- /måned

 • Depositum: 5.000 kr.
 • Bindingsperiode: 4 måneder
 • Leasingperiode: 6 måneder
 • Brændstoføkonomi: 18,9 - 20,0 km/l
 • Hestekræfter: 125 hk
 • Dæk: Sommerdæk
 • Stand: Ny
 • Kilometer: 1.500 pr. måned
 • Gear: Manuel gear
 • Brændstof: Benzin
 • Døre: 5
 • Energiklasse: A+

Bilen kan være vist med ekstraudstyr, farven kan fravige billedet. Betaling i perioden kr. 11.980 - 17.970. Leasingperiode min. 4 måneder – max. 6 måneder mdr. Kilometer i perioden 1.500 pr. måned. Prisen er inkl. forsikring, service og grøn ejerafgift. Udbetaling 0 kr. Depositum kr. 5.000,- som tilbagebetales efter endt leasingperiode. Alle priser er inkl. moms og inkl. leveringsomkostninger. Pris pr. overkørte km er 95 øre/km.. Selvrisiko på forsikring er 5.000 kr.

Fordele ved Ford korttidsleasing

Med Ford korttidsleasing har du en række fordele som inkluderer:

 • Du har sikkerhed i dit budget, da du altid ved hvor meget din bil koster pr. måned
 • Ford korttidsleasing inkluderer serviceaftale og vejhjælp, så du skal ikke være bange for uforudsete udgifter
 • Du kan skifte bil ofte – alt efter hvor lang leasingperiode du vælger. Det betyder at du altid har mulighed for at korttidslease Fords nyeste modeller med den nyeste teknologi, sikkerhed og udstyr.
 • Du skal ikke døje med at sælge bilen igen, da du skal blot aflevere den til os.

 

Korttidslease udvalgte Ford-modeller

Du kan korttidslease udvalgte Ford-modeller, men skulle du have lyst til endnu mere ekstraudstyr eller tilbehør, så er du altid velkommen til at kontakte os for en skræddersyet løsning. 

 

Hvad koster det at korttidslease en Ford

Hvad koster det egentlig at have korttidslease en Ford? Når du starter på en korttidsleasingaftale skal du betale en udbetaling som kan være på 0 kr. men også flere tusinde kroner. Det kommer helt an på model, udstyrsvariant og kampagner vi kører i perioden. Derefter har du en fast lav månedlig ydelse i hele leasingperioden.

Som skrevet tidligere skal du ikke tænke på uforudsigelige regninger, da der er serviceaftale med i prisen på din Ford.

 

Korttidslease Ford Hybrid og plug-in hybrid

Vi kan også tilbyde at du kan korttidsleasing af Fords populære plug-in hybrid og hybrid modeller. Vi kan f.eks. lave et uforpligtende tilbud på Ford Mondeo Hybrid stationcar, Ford Puma hybrid eller den helt nye og meget populære Ford Kuga Plug-in hybrid. Kontakt vores nærmeste Ford afdeling og få mere information.

 

Korttidsleasing med byttebil

Har du en brugt bil, som du gerne vil af med når du skal korttidslease en helt ny Ford? Du har mulighed for at sælge din bil til os, hvor vi vurderer din bils pris og prisen vil blive modregnet i bilens udbetaling.

Mange af vores kunder sælger deres bil til os, og skal ikke betale nogen udbetaling, og de går endda tit hjem med penge og nøglerne til en helt nyt Ford.

Få en vurdering af din bil ved at udfylde denne formular.

Du kan også kontakte vores Ford-afdelinger for at få en vurdering.

 

Hvad indeholder en serviceaftalen?

Aftalen dækker forskriftsmæssig service og nødvendig vedligeholdelse i hele perioden. Serviceaftalen dækker ikke skader og slitage som skyldes forkert anvendelse af bilen. Vi er klar over at bilen bliver slidt i perioden, så det er kun hvis der er ekstra meget slitage. Service og reparationer skal blive udført på vores autoriseret Ford-værksteder.

Kontakt vores nærmeste Ford-afdeling for at høre mere om serviceaftalen.

 

Vi laver et tilbud til dine ønsker og behov

Når du har valgt den perfekt bil, du vil korttidslease skal du også tænke på udstyrsvariant, ekstra udstyr og jeres årlige kilometerforbrug.

Vi er klar til at hjælpe dig/jer med at få afdækket jeres behov og lave et uforpligtende tilbud. Kontakt vores nærmeste Ford-afdeling her.

Bliv ringet op

Udfyld nedenstående formular, hvis du har spørgsmål vedrørende korttidsleasing.