Ny Renault Trafic Erhvervsleasing fra kun 2.199 kr./md.

Lige nu kan du få den nye Renault Trafic til kun 2.199,- kr./md. med en udbetaling på kun 34.995,- kr.*

Med den nye Renault Trafic kan du let arbejde, når du er på farten, med det nye modulopbygget arbejdsrum. Du skal bare lægge midtersædet ned, så forvandles kabinen til et mobilt kontor.

Det optimeret lastområde byder blandt andet på en lem i skillevæggen. Det betyder at Renault Trafic nu tilbyder den bedste lastlængde i klassen på hele 4,15 m.

Få et uforpligtende tilbud, bestil en prøvetur eller hør mere om bilen og kampagnen.

Endeligt er den nye Renault Trafic blevet udstyret med ikke mindre end 10 nye køreassistancesystemer, som alle er med til at sikre din sikkerhed, når du er på farten. Blind Spot Warning, adaptiv fartpilot, advarsel om vognbaneskift og aktivt nødbremsesystem er bare nogle af de nye køreassistancesystemer, som den nye Renault Trafic kan byde på.

Læs mere om den nye Renault Trafic her.

Lyder privatleasing af Renault Trafic som noget for dig? Så udfyld formularen nederst på siden, så kontakter vi dig, hvad enten om du vil have et uforpligtende tilbud, bestille en prøvetur eller høre mere om bilen og kampagnen.

I Renault Trafic (inkl. Teknopakke) får du blandt andet:

  • Easy Link 8” display m. DAB
  • Blindvinkel-alarm & Bakkamera
  • Smartphone-spejling
  • Trådløsopladning4,2” Førerdisplay farveskærm
  • Parkeringssensor (for+bag+sider)
  • El-foldbare sidespejle m. varme
  • Rat i ”Soft Feel” (kunstlæder)

inkl. Care4Free - 3 års landsdækkende service- & vedligeholdelsesaftale.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

* Model: Trafic L2H1 dCi 130 HK (over 3 tons D-FULL) inkl. Teknopakke. Finansiel erhvervsleasing via Renault Finance (Nordania Finans) Leasingperiode 60 mdr. med 20.000 km. årligt. Ekstraordinær leasingydelse 34.995 kr. Ekskl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift. Samlet betaling i perioden fra 166.935 kr. Ved leasingaftalens ordinære udløb skal leasingtager anvise køber til restværdi 65.368 kr. inkl. afgift. Alle priser er ekskl. moms. Positiv kreditgodkendelse forudsættes. Der tages forbehold for pris- & afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Priserne er gældende fra 03.12.2021 for kundeordre modtaget inden 31.1.2022.