Ny hjemmeside | Pedersen & Nielsen

Hos Pedersen & Nielsen er vi stolte over at kunne præsentere vores helt nye hjemmeide. Vi har glædet dig til at vise en mere simpel og mere brugervenlig hjemmeside med spritnye features.


Online værkstedsbooking


Vi har fået ny online booking, der gør det nemmere for dig at vælge en værkstedstid samt ønsket ydelse. I forbindelse med online booking skal du i det nye system oprette en bruger og tilføje din bil - og så er du godt igang. Skulle du have spørgsmål til hvordan bookingsystemet fungere, så er vi naturligvis klar til at hjælpe. Gratis bilvurdering 


I samarbejde med solgt.com kan du nu nemt og enkelt indtaste oplysninger omkring din bil på vores hjemmeside og få en prisvurdering på din brugte bil. 


Chat-funktion


Nu kan du komme hurtigt i kontakt med os via et integreret chat-system på hjemmesiden. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsål og skulle chatten være slukket, så kan du blot skrive en direkte besked og så svarer vi hurtigst muligt. 

 


Værksted FAQ 


Vi har samlet nogle af de mest hyppige spørgsmål fra vores værksted på en FAQ side, som løbende vil blive opdateret med nyttig information til dig og din bil.