NOMINERING: Årets Nyvognsforhandler 2019

Det er ikke hver dag, at man som bilvirksomhed hyldes, men i forbindelse med Auto Awards 2019, er Pedersen & Nielsen nomineret i kategorien ”Årets Nyvognsforhandler 2019”.


Du kan stemme

Vi er meget stolte af nomineringen og vi vil derfor sætte stor pris på din stemme. Afstemning løber frem til søndag d. 17. november 2019 på www.autoawards.dk  

Det hele kulminerer til autobranchens store award show ”Auto Awards 2019”, der afholdes i Cirkusbygningen i København tirsdag den 19. november 2019.

 

Juryen og de nominerede

 

Indstillingerne til priserne til Award-showet er kommet fra virksomheder, ejere, folk i ledende stillinger, folk i branchen, medarbejdere, samarbejdspartnere eller fra juryformanden og juryens medlemmer. Herefter er stemmerne optalt og juryen har voteret, hvilket har givet udfaldet af de nominerede. 

Årets jury 2019, der alle består af folk i branchen der har fingeren på pulsen – se juryen her

Se alle de nominerede i kategorierne her

 

Om Auto Awards

I en branche, hvor der sker store forandringer med stor hast og i takt med den teknologiske udvikling, er det nødvendigt med løbende evaluering og nytænkning. Derfor er Auto Awards formål at fremhæve, hædre og sætte pris på de aktører i bil- autobranchen i Danmark, der netop gør en signifikant forskel og sætter en høj standard til inspiration og udfordring for hele branchen. Auto Awards statuetterne gives derfor til den virksomhed, som har været ansvarlig og drivende for arbejdet inden for en given kategori.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.