Information vedr. COVID-19

OPDATERES LØBENDE

Vi holder fortsat holder åbent som normalt i alle vores afdelinger - både i salgsafdelingerne og værkstedet.

Myndighederne har informeret omkring den alvorlige situation i Danmark og regeringen har bedt alle om at vise ansvar, så det skal vi naturligvis også. Vi tager vores kunders og medarbejderes trivsel, sundhed og velvære meget seriøst, så vi holder løbende øje med situationen og indretter vores arbejdsgange m.m. efter anbefalingerne fra myndighederne.

 

Vi har på baggrund af dette, besluttet at igangsætte nogle tiltag, der skal sikre en tryg kontakt med Pedersen & Nielsen:

  • Du kan fortsat aflevere din bil hos os og vi tilbyder derfor, at du blot kan aflevere din nøgle i vores nøgleboks, hvis det ønskes, hvorefter vi sørger for at lave bilen som aftalt.
  • Vi tilbyder at aflevere din bilnøgle til dig uden nogen form for fysisk kontakt, sammen med en eventuel faktura og tilhørende dokumentation for det udførte service eller reparation.
  • Alle medarbejdere, som er i berøring med kundebiler, bruger i denne tid handsker.
  • Vi tilbyder fri afbenyttelse af håndsprint i alle afdelingerne.
  • Vi giver ikke længere hånd.
  • Vi holder en via afstand i det fysiske rum – både mellem kollegaer og kunder.

 

Ønsker du at benytte vores fleksible løsninger i forbindelse med enten dit besøg i salgsafdelingen eller på værkstedet, eller ønsker du uddybninger af, hvilke muligheder vi kan tilbyde, så er vi naturligvis altid klar til at svare på spørgsmål.