Den nye Renault Trafic

Den nye Renault Trafic er et populært valg - med et robust design, dynamiske linjer og rummelighed kommer du på køretur, hvor komforten er helt i top. Den nye Renault Trafic tilbyder en stor fleksibilitet hvad angår indretning. Med plads til modulindretning tilpasser kabinen sig selv de mest specielle erhvervsmæssige behov. Varebilen kommer desuden med den nye EDC-gearkasse med dobbeltkobling og 6 gear samt en helt ny og forbedret motor. 

 

Komfort i højsædet

Hos Renault tages ordet komfort bogstaveligt. Dette afspejles også i den nye Renault Trafic, som tilbyder nye løsninger til gavn for din komfort. Du får bl.a. et instrumentbord, som er indrettet således du nemt kan tilslutte og genoplade dine tablets og smartphones m. trådløs opladning. Desuden kan Renault Trafic udstyres med både Appel Carplay, bakkamera, parkeringssensor, vidvinkelspejle, LED-lygter og diverse teknologier som kan være behjælpelige under hele køreturen. 

 

Helt ny dieselmotor

Renault Trafic kommer med en helt ny dieselmotor, der har større effekt, større moment og reducerer forbruget. Du kan vælge mellem dCi 130 hk, dCi 150 hk og dCi 170 hk med start og stop funktion. Samtidig kan du også tage et valg mellem en manuel gearkasse eller den helt nye automatisk EDC-gearkasse med dobbeltkobling og 6 gear, som kan fås til dCi 150 hk og dCi 170 hk.

 

Safety first

Renaults varebiler udstyret med de bedste teknologier inden for aktiv og passiv sikkerhed. Den nye Renault Trafic tilbyder en ny generation af ESP som standardudstyr og sammen med et bredt udvalg af sikkerhedsudstyr og køreassistenter vil passagerne altid opleve en sikkerhed der er i top. Trafic tilbyder hele 10 køreassistancesystemer hvor du får: advarsel om kørebaneafvigelse, blind spot warning, advarsel om detektion af træthed og meget mere. Den helt nye Trafic er konstrueret til altid at beskytte dig, så du kan koncentrere dig om dit arbejde og køre under de bedst mulige forhold.

 

Kontakt os for mere information

Pedersen & Nielsen Automobilforretning er autoriseret Renault-forhandler i afdelingerne Randers, Grenaa, Aalborg, Frederikshavn, Aabenraa og Sønderborg. Her vil vores erhvervsteam altid være behjælpelige med spørgsmål og betjening hvad angår din nye varebil. Er du interesseret i at høre mere om Renault Trafic, så kig endelig forbi til en snak eller et godt tilbud.

 

Anmeldelser af Renault Trafic

”Vi testede automatgearkassen og den fungerer aldeles fremragende. Motorerne har godt bundtræk og det er en ubetinget gevinst i forhold til den de afløser.”

-Alt om varebiler (https://altomvarebiler.dk/test-renault-trafic-har-gavn-af-nye-motorer/)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet