Renault Zoe Van

Den nye Renault Zoe Van er en 100 % eldrevet erhvervsbil, der er fyldt med teknologi og funktioner, som gør din køretur let. Med det nye 52 kWh-batteri har den nye Renault Zoe Van en rækkevidde på op til 385 km i reel kørsel, uden at oplade batteriet. Renaults nye elbil har sit helt eget udtryk, hvor den nu kommer med fuld LED, helt nye farver, kølergitter med kromfinish og et elegant look. 

 

Den anmelderroste Renault Zoe Van

Kun få uger efter at Renault Zoe Van kunne sælges har den allerede vundet sin første pris, hvor den løb med prisen: "Compact van - Best Value for Ownership Costs" hos det anerkendte "What Car? Van Awards".

 

Fem grunde til at vælge Zoe Van

  1. Nem at oplade
  2. Meget lave driftomkostninger
  3. Ingen motorstøj
  4. Ingen CO2 udledning når du kører bilen
  5. Lille bil men stort bagagerum

 

Oplad Zoe Van overalt

Renault Zoe Van kan oplades overalt – både hjemme hos dig selv, på gaden, på kontoret, ved indkøbscenteret og på servicestationer ved motorvejen. Renault Zoes intelligente opladningsteknologi gør det muligt at oplade batteriet ved forskellige strømstyrker og derfor også hastigheder. Du kan oplade op til 150 km reel rækkevidde på 30 minutter, afhængig af typen af ladestation. Du behøver derfor ikke bekymre dig om opladningstid eller opladningsmuligheder.

 

Komfort og køreglæde i Zoe Van

Med Renault Zoe Van er du garanteret køreglæde med høj komfort. Elbilen er udstyret med automatgear som standard, hvor Zoes "E-Shifter" giver en lineær og jævn acceleration. Du vil også opleve, at Zoe Van er imponerende lydløs, hvilket gør køreoplevelsen mere rolig og behagelig, så du og dine passagerer kan nyde en afslappet køretur.

 

Renault Zoe Van er udstyret med den nyeste teknologi

Renault Zoe Van kommer f.eks. med Renault EASY-LINK 9,3" touchskærm. Multimediesystemet Renault EASY-LINK 9,3” touchskærm giver dig mulighed for at planlægge dine kørsler, få adgang til den e-mails, lytte til din favoritmusik samt downloade apps. Den helt nye 10” Digitalt førerskærm viser et økometer, hastighed, batteriniveau, ladestandere i nærheden af dig og gør det således nemt at finde en ladestander. Den store touchskærm er placeret, så den er let tilgængelig og lige til at betjene.

Fra din smartphone kan du kontrollere rækkevidden på afstand via app’en MY Renault, programmere genopladningen samt forhåndsaktivere klimaanlægget.

 

Udstyrsvarianter

Renault ZOE Van findes i tre udstyrsvarianter. Se alt udstyr i prislisten i toppen af siden.

 

Anmeldelser af Renault Zoe

”Støjniveauet er dejlig lavt, og i det hele taget virker komforten til at være på et højt niveau.”
-FDM/Motor (Læs anmeldelsen her)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet