Billede af Renault - Erhverv Master Z.E. Billede af Renault - Erhverv Master Z.E. Billede af Renault - Erhverv Master Z.E. Billede af Renault - Erhverv Master Z.E. Billede af Renault - Erhverv Master Z.E. Billede af Renault - Erhverv Master Z.E.

Renault Master Z.E. - En 100 % elektrisk varevogn

Den nye Renault MASTER Z.E. er klar til at imponere på ren el. Den er især egnet til leveringer i byen og forstæder.

I den nye Renault MASTER Z.E. ser vi masser af ny teknologi og nyt udstyr, der gør hverdagen nemmere for de krævende brugere. Det er mange års know-how som den nye MASTER Z.E. bygger på samt et helt nyt design.

 

Op til 193 km. rækkevidde på en fuld opladning

Med Renaults nye generation Z.E. 33 batteri, giver den nye MASTER Z.E. dig mulighed for at køre op til 193 km på en fuld opladning. Renault har testet el-varebilen og kørt 120 km under faktiske forhold*.

Du kan nemt oplade din nye Renault MASTER Z.E. på arbejde eller hjemme via en Wallbox som kan lade med 7 kW. Du kan oplade din Master Z.E. på kun 6 timer.

Hvis du er på farten kan du lade din el-varevogn ved offentlige standere, hvor de tit er hurtigere end 7 kW.

 

Den nye Master Z.E. – Dit mobile kontor

Den nye Renault MASTER Z.E. kommer med en masse nye teknologiske opdateringer og udstyr samt et nyt design, som giver en bedre arbejdsdag for køreren.

Den nye MASTER giver dig et mobilt kontor med Easy-Life bord og kopholder samt Easy Life-skuffe. Dette giver dig et sted at arbejde på farten. Du får også trådløs oplader til din telefon, Multimedie-touchskærm med Media Nav Evolution og kompatibel md Apple CarPlay og Android Auto.

Designmæssigt er snuden blevet en anelse højere samt lækre krom detaljer. Kabinen er lækker og udstråler et højt kvalitetsindtryk. Komforten er på personbilsniveau og generelt er den nye Master designet til at være robust, moderne og kvalitetsbevidst.

 

Din daglige kørsel bliver nemmere

Den nye Renault MASTER Z.E. gør din køretur lettere end før. Du får bl.a. LED lys, Rear Vision Assistance, Sidevindsassistance, Advarsel om kørebaneafvigelse, Aktiv nødbremsesystem, Advarsel om blind vinkel, Front Parkeringsassisance samt Frontsensor og bakkamera. 

 

Helt nye elmotor bygget fra bunden i den nye Master Z.E.

Renault har bygget en helt ny 57 kW elmotor, som er afledt af den populære R75-motor som er i den nye ZOE.

Med den nye Renault Master Z.E. får du en varevogn med automatgear, som giver en skarp acceleration og en behagelig og glat køretur samt meget mindre støj sammenlignet med en benzin- eller dieselmotor.

Udover den helt nye elmotor fra Renault har den nye Master Z.E. et Z.E. 33-batteri som giver langt længere rækkevidde end tidligere når man snakker varevogne.

 

Kontakt os for mere information

Pedersen & Nielsen Automobilforretning er autoriseret Renault-forhandler i afdelingerne Randers, Grenaa, Aalborg og Frederikshavn. Her vil vores erhvervsteam altid være behjælpelige med spørgsmål og betjening hvad angår din nye varebil. Er du interesseret i at høre mere om den nye Renault Master Z.E., så kig endelig forbi til en snak eller et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet