Renault Kangoo

Renault Kangoo betegnes ofte som ”den lille varebil”, når den sammenlignes med Renaults andre varebiler. Den kan beskrives som praktisk og behagelig varebil med førsteklassesudstyr.

 

Årets Varebil 2022

Renault Kangoo blev kåret til Årets Varebil 2022 af Dansk Motorjournalister i september 2021, og to måneder senere blev Kangoo så kåret som International Van of the Year 2022 af europæiske varevognsjournalister. Kåringer har Kangoo ikke mindst fået på grund af den nye funktion “Open Sesame by Renault”, som gør at bilen er langt nemmere at laste fra siden. Med en åbning på 1,45 m er den faktisk dobbelt så bred som forgængeren.

 

Praktisk, fleksibel og komfortabel

Som noget nyt fås Renault Kangoo med en roterende skillevæg. Det vil sige, at hvis du har brug for ekstra plads, kan du bruge de m3 som passagersædet normalt optager som ekstra lastrum. Et lastrum, der har en lastrumsvolumen på 3,3 m3, som kan der med blive helt op til 3,9 m3Derudover kan den nye Renault Kangoo laste helt op til 650 kg. Er det ikke nok? Så kan nyttelasten opgraderes til at være hele 800 kg.

Takket være skydedørene i siden, som åbnes og lukke uden besvær samt de asymmetriske bagdøre, der kan åbne 180°, tillader Renault Kangoo en lettilgængelig adgang til varerummet.

Kabinen i Kangoo har mange opbevaringsmuligheder, således den ledige plads kan udnyttes fuldt ud. Den prisvindende varebil fra Renault fås også med Easy Link-multimediesystem i den centrale 8’’ skærm, som gør at du hurtigt og nemt kan koble din telefon til bilen, og f.eks. modtage opkald eller bruge navigation.

Renault Kangoo har også sikkerheden i fokus med i alt 11 køreassistancesystemer blandt andet aktiv nødbremsesystem og vejbaneassistenten, som gør, at du har den nødvendige hjælp til at undgå uheld. Med rear vision assistance har du også muligheden for, hele tiden at se hvad der sker bag bilen, så du ikke får ærgerlige overraskelser.

Alt dette er betyder at Renault Kangoo tilbyder dig et omfattende sortiment, og rig mulighed for at skabe en firmabil som opfylder alle dine erhvervsbehov.

Motorer

Med dieselmotorerne Blue dCi 95 og Blue dCi 115 er Renault Kangoo spækket med nyskabelser til gavnfor ydelsen. Forbrugsniveauet er særdeles godt uden at gå på kompromis med køreglæden. Det opnås takket være kombinationen af teknologier, der har fokus på at forbedre bilens ydeevne, såsom gearskifteindikator og ECO-funktion. Renault Kangoo fås også med benzinmotoren TCe 130.

 

Talrige udstyrsmuligheder, som opfylder dine behov

Udover at tilbyde forskellige muligheder hvad angår Kangoos opbygning, så tilbydes der også et hav af udstyrsmuligheder, som alle har ét formål: at opfylde dine behov. Eksempler på udstyrsmuligheder er:

  • Skillevægge i enten massiv eller gitterudformning
  • Øget lastvægt
  • Gulvmåtter i gummi
  • Trådløs opladning
  • LED-lysskinner
  • Renault Easy Link-multimediesystem, som værktøjet for professionelle, som ønsker at forblive opkoblede i alle situationer.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Pedersen & Nielsen Automobilforretning er autoriseret Renault-forhandler i afdelingerne Randers, Grenaa, Aalborg, Aabenraa, Sønderborg og Frederikshavn. Her vil vores erhvervsteam altid være behjælpelige med spørgsmål og betjening hvad angår din nye varebil. Er du interesseret i at høre mere om Renault Kangoo, så kig endelig forbi til en snak eller et godt tilbud, eller udfyld formularen nedenfor, og bliv kontaktet.

 

Anmeldelser af Renault Kangoo:

International Van of the Year 2022

- Læs mere her

Årets Varebil 2022

- Læs mere her

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

* Brændstofsforbrug ved blandet kørsel (WLTP): Energiklasse A, A+, B, 14,9-19,2 km/l, 137-153 g/km CO2.