Billede af Renault - Erhverv Kangoo Z.E. Billede af Renault - Erhverv Kangoo Z.E. Billede af Renault - Erhverv Kangoo Z.E. Billede af Renault - Erhverv Kangoo Z.E. Billede af Renault - Erhverv Kangoo Z.E.

Renault Kangoo Van

Renault Kangoo Van betegnes ofte som ”den lille varebil”, når den sammenlignes med Renaults andre varebiler. Den kan beskrives praktisk og behagelig varebil med førsteklassesudstyr.

 

Praktisk, fleksibel og komfortabel

Som noget nyt og eksklusivt i segmentet for kompakte varebiler giver Kangoo Van dig mulighed for at få tre forsæder og hvis du står i en situation, hvor du pludselig mangler et bord, så kan ryglænet på sædet med 2 pladser separat klappes ned og anvendes hertil. Yderligere kan Renault Kangoo Van fås i tre længder: 3,90m; 4,28m og 4,67m. Alt dette er betyder at Renault Kangoo tilbyder dig et omfattende sortiment og rig mulighed for at skabe den firmabil som opfylder alle dine erhvervsbehov.  

Takket være skydedørene i siden, som åbnes og lukke uden besvær samt de asymmetriske bagdøre, der kan åbne 180  tillader Kangoo Van en lettilgængelig adgang til varerummet. Desuden har bilen en lav læssekant (mellem 57 og 60 cm fra jorden), hvilket gør det lettere for dig at håndtere tung last.

Kabinen har mange opbevaringsmuligheder, således den ledige plads kan udnyttes fuldt ud.

 

Express eller Z.E.

Kangoo Van fås enten som Express-modellen som indeholder nye brændstofeffektive motorer med høj ydeevne eller Z.E.-modellen som er Renaults svar på en El-varebil.

De nye benzin- og dieselmotorer i Kangoo Express er spækket med nyskabelser til gavnfor ydelsen og miljøvenligheden. Forbrugsniveau er særdeles godt uden at gå på kompromis med køreglæden. Det opnås takket være kombinationen af teknologier, der har fokus på at forbedre bilens ydeevne.

Den nye Kangoo Z.E er udstyret med det nye Z.E. 33-batteri (33 kWh) som i kombination med en energieffektiv motor med 44 kWh benyttes til at opnår en endnu længere rækkevidde. Med denne kombination sikres en ny rækkevidde på 270 km afhængigt af udetemperaturen.

 

Talrige udstyrsmuligheder, som opfylder dine behov

Udover at tilbyde forskellige muligheder hvad angår Kangoo Vans opbygning – 2,3 eller 5 sæder, længde osv. så tilbydes der også et hav af udstyrsmuligheder, som alle har ét formål: at opfylde dine behov. Eksempler på udstyrsmuligheder er:

  • Skillevægge i enten massiv eller gitterudformning
  • Beklædninger, bundbeskyttelse og/ eller sidebeskyttelse
  • Fastgørelsessystemer
  • Klapper, der er af metal eller glas
  • Et særligt, meget smart skydetag.
  • Renault R-LINK Evolution som er det vigtigste værktøj for professionelle, som ønsker at forblive opkoblede i alle situationer.

Ved at kombinere biler med forbrændingsmotorer og elbiler i en modelserie, der omfatter tre længder samt en lang række tilpasningsmuligheder og konfigurationer, finder du ved valget af en Renault Kangoo Van helt sikkert de løsninger, du skal bruge for at opbygge din ideelle firmabil.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Pedersen & Nielsen Automobilforretning er autoriseret Renault-forhandler i afdelingerne Randers, Grenaa, Aalborg og Frederikshavn. Her vil vores erhvervsteam altid være behjælpelige med spørgsmål og betjening hvad angår din nye varebil. Er du interesseret i at høre mere om Renault Kangoo Van, så kig endelig forbi til en snak eller et godt tilbud.

 

Anmeldelser af Renault Kangoo:

“Best small van – winner: Renault Kangoo”

-Drive (https://www.drive.com.au/new-car-reviews/best-small-van-winner-renault-kangoo-118354) 2018

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet