Renault Kangoo E-Tech Electric

Renault Kangoo E-Tech Electric er den 100 % elektriske version af den prisvindende Renault Kangoo. Den har en rækkevidde på op til 230 km (WLTP), og kan betegnes ofte som ”den lille varebil”, når den sammenlignes med Renaults andre varebiler. Den kan beskrives praktisk og behagelig varebil med førsteklassesudstyr.

 

Praktisk, fleksibel og komfortabel

Som noget nyt og eksklusivt i segmentet for kompakte varebiler giver Kangoo E-Tech Electric dig mulighed for at få tre forsæder og hvis du står i en situation, hvor du pludselig mangler et bord, så kan ryglænet på sædet med 2 pladser separat klappes ned og anvendes hertil. Yderligere kan Renault Kangoo E-Tech Electric fås i to længder: 4,28m og 4,67m. Alt dette er betyder at Renault Kangoo E-Tech Electric tilbyder dig et omfattende sortiment og rig mulighed for at skabe den firmabil som opfylder alle dine erhvervsbehov.  

Takket være skydedørene i siden, som åbnes og lukke uden besvær samt de asymmetriske bagdøre, der kan åbne 180° tillader Kangoo E-Tech Electric en lettilgængelig adgang til varerummet. Desuden har bilen en lav læssekant (mellem 57 og 60 cm fra jorden), hvilket gør det lettere for dig at håndtere tung last.

Kabinen har mange opbevaringsmuligheder, således den ledige plads kan udnyttes fuldt ud.

 

Batteri og opladning

Den nye Kangoo E-Tech Electric er udstyret med det nye 33-batteri (33 kWh), som gør at den opnår en endnu længere rækkevidde i kombination med en energieffektiv motor med 44 kWh. Med denne kombination sikres en ny rækkevidde på op til 230 km afhængigt af udetemperaturen, last og hastighed mm.

Du kan nemt oplade Renault Kangoo E-Tech Electric hjemme og ude. Med en såkaldt Wallbox, en oplader installeret ved hjemmet eller arbejdet, kan lade bilen fuldt op på 6 til 9 timer afhængigt af den ydet effekt. For en endnu hurtigere opladning kan du vælge en 7 kW Wallbox, som giver en fuld opladning på omkring 4 timer. Dermed kan du oplade bilen overnatten, så den er klar til dagens gøremål.

 

Talrige udstyrsmuligheder, som opfylder dine behov

Udover at tilbyde forskellige muligheder hvad angår Kangoo E-Tech Electrics opbygning – 2 eller 3 sæder, længde osv., så tilbydes der også et hav af udstyrsmuligheder, som alle har ét formål: at opfylde dine behov. Eksempler på udstyrsmuligheder er:

  • Skillevægge i enten massiv eller gitterudformning
  • Beklædninger, bundbeskyttelse og/ eller sidebeskyttelse
  • Fastgørelsessystemer
  • Klapper, der er af metal eller glas
  • Et særligt, meget smart skydetag.
  • Renault R-LINK Evolution som er det vigtigste værktøj for professionelle, som ønsker at forblive opkoblede i alle situationer.

Ved at kombinere biler med forbrændingsmotorer og elbiler i en modelserie, der omfatter to længder samt en lang række tilpasningsmuligheder og konfigurationer, finder du ved valget af en Renault Kangoo helt sikkert de løsninger, du skal bruge for at opbygge din ideelle firmabil.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Pedersen & Nielsen Automobilforretning er autoriseret Renault-forhandler i afdelingerne Randers, Grenaa, Aalborg og Frederikshavn. Her vil vores erhvervsteam altid være behjælpelige med spørgsmål og betjening hvad angår din nye varebil. Er du interesseret i at høre mere om Renault Kangoo E-Tech Electric Så kig endelig forbi til en snak eller et godt tilbud.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet