Billede af Dacia - Erhverv Dokker Van Billede af Dacia - Erhverv Dokker Van Billede af Dacia - Erhverv Dokker Van Billede af Dacia - Erhverv Dokker Van Billede af Dacia - Erhverv Dokker Van Billede af Dacia - Erhverv Dokker Van

Dacia Dokker Van 


Dokker Van er Dacias første rigtige bud på en varevogn. Ved køb af en Dokker Van får du en varebil til en lille pris, men hvor der hverken er sparet på rummelighed, udstyr eller komfort. Med et varerum på 3,3 m3 får du en generøs varebil som opfylder alle dine pladsbehov. Foruden rummelighed har Dacia Dokker Van også længden med sig. Selv med en skillevæg mellem førerhus og lastrum får du med denne varebil nemlig en lastlængde på 1,9 m. Takket være en stor skydedør i højre side og asymmetriske bagdøre, der kan åbnes i tre vinkler, tilbyder Dokker Van de optimale adgangsforhold til varerummet.

Motorvarianter og komfort 

Dacia Dokker Van er udstyret med en 1,5 l dieselmotor med 90 hk som klarer 24,4 km/l, hvilket er med til at gøre kørslen endnu mere fornøjelig og får Dokker Van til at klare sig godt blandt konkurrenterne. Dokker Van er gennemtænkt og du får således en funktionel og praktisk bil, som på trods dette ikke går på kompromis med komforten. Førerpladsen byder på opbevaringslommer i fordørene, opbevaringsplads og et stort handskerum. Den har plads til alle de arbejdsredskaber, der er uundværlige for dig i dit daglige arbejde. Med denne bil for du altså meget kvalitet for pengene.

 

Udstyrsniveau 

Dacia Dokker Van tilbydes kun i ét udstyrsniveau – nemlig Ambiance:

  • 3,3 m3 varerum
  • 4 airbags
  • 8 fastsurringskroge i varerum
  • Bagdøre, asymmetrisk åbning (1/3, 2/3), uden ruder, med tre åbningsvinkler: 40 , 90 og 180 .
  • Dacia Plug & Radio med CD, MP3, AUX-/USB-stik, Bluetooth® og ratbetjening
  • El-ruder med anti-klem funktion i førerside
  • Skydedør i højre side uden ruder


Vi hjælper dig på vej med Dacia Dokker

Med Dacia Dokker Van får du altså en varebil som takket være optimal varerumsvolumen, kørekomfort og adgang har alt, hvad der skal til for at lette dit arbejde i hverdagen. Lyder dette noget for dig? Så kontakt eller kig forbi én af vores erhvervsafdelinger i Randers, Grenaa, Aalborg eller Frederikshavn, hvor vores erhvervsteam altid er klar til at hjælpe.

 

Anmeldelser af Dacia Dokker Van

”Dacia Dokker Van er en lille varevogn, der har utroligt meget at byde på. Der er styr på alle detaljer samtidigt med, at prisen er i bund og brændstoføkonomien i top”

-Bygge- og Anlægsavisen (https://bygge-anlaegsavisen.dk/test-en-lille-perle-fra-dacia)

” Dacia Dokker van er det rene guf for den nystartede iværksætter eller den travle håndværksmester, der bare ikke gider flere beslutninger”

-Ekstrabladet (https://ekstrabladet.dk/Haandvaerkeren/test-dacia-dokker-van-en-nem-beslutning/5818153) 2015

 

* Læs mere om Dacia Dokker erhvervsleasing her

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

Brugte Dacia varebiler på lager