Da vores salgsafdelinger for private er lukket for besøg pga. de nye Corona restriktioner tilbyder vi 14 dages fortrydelsesret til alle som køber en bil.

14 dages fortrydelsesret
Køber har 14 dages fortrydelsesret på biler købt online/fjernsalg. Fortrydelsesretten regnes fra leveringen af bilen til køber. Falder den sidste dag for fristen på en weekend- eller helligdag, udløber fristen den følgende hverdag.

Meddelelse om fortrydelse skal gives pr. mail på [info@domæne.dk]. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Fortrydelse skal meddeles til os senest 14 efter levering og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere bilen. Køber skal selv afholde returneringsomkostninger, herunder omkostninger til eventuel af- eller omregistrering af bilen.

Fortrydelsesretten gælder kun biler solgt til privat køber.

Varens stand, når du sender den retur
Køber hæfter kun for eventuel forringelse af bilens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan køre en prøvetur i bilen, som hvis du havde købt bilen i en fysisk butik. Prøvekørsel kan ikke udgøre mere end 100 km. Kører køber mere end 100 km. hæfter køber for et beløb svarende til forringelsen af bilens værdi. Uanset antal kørte kilometer hæfter køber også for eventuel forringelse af bilens værdi, der skyldes ualmindelig brug eller lignende.

Er bilen finansieret via en finansieringssamarbejdspartner, vil omkostninger til staten i forbindelse med dokumenthåndtering af lånet, ikke refunderes til køber.